Etusivu » Rekrytointi


Rekrytointi Jaa sivu

10 Eristyspeltisepän työpaikkaa, joista osa täytetään harjoittelupaikkana, PEPT Oy Ab

PEPT Oy Ab on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka liikevaihto on 18 M€ ja palveluksessa aliurakoitsijoiden kanssa n. 300 henkilöä. PEPT Oy Ab:n päätoimipaikka on Kaustisella Emetin tehdasalueella. Pääosaaminen on eristys- ja telinetöissä.

Etsimme erityspeltiseppiä eri projektikohteisiimme ”komennusmiehiksi”. Lisäksi haemme eristäjiä työssä oppimalla ja koulutuksen kautta erityspeltisepiksi. Lisäksi otamme 1–2 ilman aiempaa erityskokemusta omaavaa henkilöä työssä oppimalla ja koulutuksen kautta ensin eristäjiksi ja sitten edelleen erityspeltisepiksi.

Työssä on mahdollisuus saada vakituinen työpaikka harjoitteluiden jälkeen.

Noudatamme Pelti- ja teollisuuseristysalan TES:ta, jossa koeaika on 50 % määräaikaisen sopimuksen kestosta, kuitenkin enintään 4 kk.

Työaika pääsääntöisesti ma–pe, 7.00–15.30. On mahdollisuus ylityöhön iltaisin ja viikonloppuisin liukumasopimuksella.

Toivomme: reipasta, oma-aloitteista asennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa, nopeaa oppimiskykyä. Aikaisempi kokemus pelti, eristys-, remonttitöistä tai muusta fyysisestä työstä eduksi, ei kuitenkaan välttämätön. Eduksi katsotaan ammattiopiston suorittaminen ja mielellään rekrytoimme vastavalmistuneita, jotka haluavat oppia erityspeltisepän ammattitaidon. Vaaditaan Suomen tai Ruotsin kielen osaaminen.

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskursseja pidetään lähinnä alueen ammattioppilaitosten kurssittamana, joten ne pitää käydä ennen töiden aloittamista. Tarvittaessa PEPT Oy Ab järjestää palkattoman, mutta ilmaisen työturvallisuuskurssin ennen töiden alkamista.

Määräaikainen työsuhde alkaa hakijan mahdollisuuksien mukaisesti. Koeaikana katsomme soveltuvuuden ja halun oppia vaativa erityspeltisepän ammattitaito työssä oppimalla.

Lähetä avoin hakemus ositteeseen juha.enlund(at)pept.fi. Yhteydenotot tehdään ainoastaan sähköpostitse, ei soittamalla!

Työpaikan osoite Putkitie 4 69600 Kaustinen; komennukset projektikohteisiin
Palkkaus  TES:n mukaisesti, palkka riippuu hakijan osaamisesta, mihin työnvaatimusryhmään kuuluu: TVR1-5 (eritysharjoittelija-eristäjä-erityspeltiseppä)
Työkokemus  Ei lainkaan - 3v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika  Kokopäivätyö
Työn kesto Harjoitteluaika/Määräaikainen työsuhde 6 kk, jossa 3 kk koeaika. Sen jälkeen katsotaan työmahdollisuudet eristystyöprojektikohteissa.
Haku päättyy 15.3.2017
Jätä hakemus juha.enlund(at)pept.fi

Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan. ISO 14001 -ympäristöstandardin auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Lisäksi PEPT Oy Ab on yhteistyökumppanina ja jäsenenä avoimeksi vihreäksi ideapankiksi rakennettavassa Green Company Effect -verkostossa.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.