Etusivu » Rekrytointi


Rekrytointi Jaa sivu

PEPT Oy Ab on teollisuuden eristys- ja telinetyöhön erikoistunut yritys ja on toiminut alalla vuodesta 1992. Liikevaihtomme on kovassa kasvussa erityisesti teollisuuden suurinvestoinneissa ja -huoltoseisokeissa Suomessa ja Ruotsissa. Erityisesti kysyntä eristystöiden osalta, telinetöiden ohella. Liikevaihtomme on noin 25 milj. euroa ja olemme kasvanut viime vuosien aikana moninkertaisesti. Työllistämme tällä hetkellä 60 henkilöä. Yhteensä aliurakoitsijoiden kanssa projekteissa työskentelee noin 300 henkilöä. Pääkonttori on Kaustisella ja toimimme laajasti Suomessa ja Ruotsissa. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.pept.fi.

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan. ISO 14001 -ympäristöstandardin auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Lisäksi PEPT Oy Ab on yhteistyökumppanina ja jäsenenä avoimeksi vihreäksi ideapankiksi rakennettavassa Green Company Effect -verkostossa.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.