Etusivu » Asiakkaat kertovat » Maintpartner

Maintpartner

Maintpartner Jaa sivu

"Se pitää, mitä sovitaan"

Maintpartner tuottaa Kokkolan suurteollisuusalueelle muun muassa konekunnossapidon, sähköautomaation ja rakennuskunnossapidon palveluita. Teollisten kunnossapitopalveluiden parissa työskentelee kaikkiaan noin 150 henkilöä.

Vastaavalla rakennustyönjohtajalla Petri Hautamäellä on useiden vuosien kokemus yhteistyöstä PEPT Oy Ab:n kanssa.

- PEPTin uusi telinekonsepti ja PEPT yhtiönä ovat osoittautuneet luotettavaksi kumppaniksi. Sen lisäksi pystymme hyödyntämään PEPTin tarjoamia eristys- ja peltitöiden palveluita.

- Hyvä yhteistyö vaatii lisäksi sen, että toisella puolella on henkilö, jonka kanssa asioita on helppo hoitaa. PEPTissä Jari Enlund on henkilö, jonka kanssa olen asioinut alusta alkaen. Se pitää, mitä on sovittu, Hautamäki sanoo.

Yhteisiä työmaita
Kokkolan ulkopuolellakin

Kokkolan suurteollisuusalueella Maintpartner tarkistaa kaikki PEPTin rakentamat telineet, joiden lukumäärä nousee vuositasolla useisiin satoihin. Maintpartnerilla puolestaan on mahdollisuus tilata PEPTiltä peltejä sekä villoja omiin pellitys- ja eristystöiden tarpeisiinsa.

- Sen lisäksi, että sovitut asiat hoituvat, PEPT pitää kiinni aikatauluista. Koska itsekin olen kiireinen, työtäni helpottaa, ettei minun tarvitse varmistella jälkeenpäin, tulevatko asiat tehdyksi kuten on sovittu, Hautamäki toteaa.

Maintpartner ja PEPT toimivat samoilla työmailla muuallakin kuin Kokkolan suurteollisuusalueella.

- Telinetarkastuksia voitaisiin suorittaa myös esimerkiksi Pietarsaaressa seisakkien aikana, koska tuolloin paikalla on joka tapauksessa Maintpartnerin työntekijöitä. Samoin yhteistyötä voitaisiin lisätä urakkatöissä, jolloin toinen pystyisi toimia toiselle aliurakoitsijana, Hautamäki ehdottaa.

Molempien yritysten toimintaympäristössä korostuu turvallisuus. Hautamäen mielestä PEPT on taipunut notkeasti myös yrityskohtaisiin turvavaatimuksiin.

- Voisin heittää PEPTille tulevaisuuden haasteen, joka liittyy nimenomaan turvallisuusasioihin. Turvallisuus on yhtä hyvällä tasolla kuin ketjun heikoin lenkki. Sen takia on tärkeää huolehtia siitä, että jokainen yksittäinenkin työntekijä pystyy sisäistämään ja ymmärtämään turvallisuusvaatimukset.