Etusivu » Turvallisuuskulttuuri


Turvallisuuskulttuuri Jaa sivu

HSEQ-ajattelu

  1. Velvollisuutemme on varmistaa turvallinen työympäristö asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä urakoitsijoille. Kaikki onnettomuudet ja henkilövahingot ovat estettävissä ja turvallisuus on toimintamme edellytys.
  2. Uskomme, että kaikki vahingot ovat estettävissä, mikäli kaikki työskentelevät huolellisesti. Esimiesten ja työntekijöiden yhteinen tavoite on Nolla vahinkoa. Tämä tapahtuu valitsemalla työtavat ja –menetelmät niin että vähennämme päivittäisten, henkilövahinkoja potentiaalisesti aiheuttavien, altistumisten määrää.

HSEQ-Toimintajärjestelmä

  1. PEPT:llä HSEQ-toimintajärjestelmään on kirjattu laadun-, turvallisuuden-, ympäristötekijöiden ja työsuojelun varmistus siten, että kaikki toimihenkilöt tekevät valvontatarkkailuja pisto-kokein ja näistä tehdään tarkastusraportti.
  2. Toimintajärjestelmämme on auditoitu seuraavien standardien osalta: OHSAS 18001, ISO 9001 sekä ISO14001.
  3. Korkean prioriteetin työmaakohteissa, järjestämme valvontatarkastukset säännönmukaiseksi.
  4. Käytämme työmaakohteissa ns. viikoittaista turvavarttikäytäntöä, jossa ensisijaisesti perehdytetään asiakkaan viikon aikana antamat uudet asiat sekä viikon aikana tulleet huomiot.

HSEQ-arvot

  1. TURVALLISUUS JA TYÖSUOJELU. Oman, asiakkaan ja työkaverin työturvallisuudesta huolehtiminen. OHSAS18001
  2. LAATU. asiakastyytyväisyyteen panostaminen laadukkaalla toiminnalla ja joustavalla palvelulla asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaisesti. ISO9001
  3. YMPÄRISTÖ. toimintatapojen kehittäminen kohti ekologisesti kestävää liiketoimintaa. ISO14001
  4. PROSESSI. Asiakkaan omaisuuden kunnioittaminen ja tuotantoprosessin häiriöttömän toiminnan varmistaminen huoltoseisokeissa ja kunnossapitotoiminnassa.

HSEQ-osaamisen seuranta ja varmistaminen

PEPT on kehittänyt kokonaisvaltaisen koulutuspaketin telinetöiden pätevyysvaatimuksiin ja turvallisuusasioihin sekä pätevyyden määrittämiseen. Telinetyökorttikoulutuksen on tarkastanut ja hyväksynyt Bureau Veritas.


Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.