Jaa sivu

Etsitään aluepäällikköä Kiirunaan

PEPT Oy Ab on teollisuuden eristys- ja telinetyöhön erikoistunut yritys ja on toiminut alalla vuodesta 1992. Liikevaihtomme 32 milj. euroa on kovassa kasvussa erityisesti teollisuuden suurinvestoinneissa ja huoltoseisokeissa Suomessa ja Ruotsissa. Erityisesti kysyntä eristystöiden osalta, telinetöiden ohella. Työllistämme tällä hetkellä 80 henkilöä. Yhteensä aliurakoitsijoiden kanssa projekteissa työskentelee noin 380 henkilöä. Pääkonttori on Kaustisella ja toimimme laajasti Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja www.pept.fi

Haemme PEPT Oy Ab:n palvelukseen Ruotsiin Kiirunaan tuloshakuista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ / PLATSCHEF

Aluepäällikkönä vastaat projektien johtamisesta ja toteuttamisesta yhteistyössä projektitiimin kanssa budjetti tavoitteiden mukaan. Johdat projekteja sopimuksen alkamisesta luovuttamiseen saakka. Vastaat projektien työympäristöstä, laadusta, taloudesta ja ajasta. Johdat yhteistyössä asiakkaan, oman projektiryhmän ja alihankkijoiden kanssa. Suunnittelet resurssien käytön yhteistyössä esimiesten kanssa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi 31.1.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

22.1.2018 / PEPT