Jaa sivu

Haemme PEPT Oy Ab:n Kaustisen toimipaikkaan tuotannon peltiseppien tiiminvetäjää

Haemme PEPT Oy Ab:n Kaustisen toimipaikkaan tuotannon peltiseppien tiiminvetäjää. Tiimiisi kuluu sinun lisäksesi kaksi henkilöä. 

Työtehtäviisi kuluvat erilaiset tuotannon tehtävät: 
-Valmistuslinjan päivittäinen tiiminvetäminen
-Vastuu tilausten läpivienneistä
-Tuotannon aikatauluista huolehtiminen
-Tuotannon tehokkuuden ja tuottavuuden seuranta ja parantaminen
-Laadun seuranta
-Työturvallisuudesta huolehtiminen ja valvonta

Omissa tuotantotiloissamme Kaustisella valmistuvat esivalmistetut peltipäällysteet, peltilistat ja kattopellit tilausten, kunnossapito-, projekti- tai huoltoseisokkikohteiden mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnittelukykyä, nopeaa kokonaisuuksien hahmottamista ja uuden oppimista. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet halukas tekemään töitä. 

Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus eristyspelti- ja ilmastointiosien valmistuksesta, hallitset CNC-koneet (MABI Bingo 16-Z Evo). Suomen ja englannin kieli sujuvat suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin kielen taito on eduksi. Osaat lukea CAD-piirustuksia.
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tuotannon kehittämiseen liittyvän tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa. Me olemme yksi Suomen suurimmista ja merkittävimmistä toimijoista, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa André Enlund, 040 584 2256

Jätä hakemus 31.3. mennessä: anna-maria.palo@pept.fi

4.3.2019 / PEPT