Jaa sivu

PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto

PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto PEPT Oy Ab:lle Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto

PEPT Oy on perheyritys. Maanantaina palkintoa olivat vastaanottamassa Nina Enlund (vas.), Vivan Enlund, Juha Enlund ja Andre Enlund sekä lapset

PEPT Oy Ab on kasvanut merkittävästi ja sillä on vahva merkitys myös työllistäjänä. Pept Oy Ab on laajentanut toimintaansa myös Ruotsiin, perustamalla Skellefteåhon tytäryhtiön PEPT Service AB.

Yritys on kasvanut kilpailijoitaan nopeammin ja siitä on tullut yksi Suomen suurimmista eristys- ja telinetöiden suorittajista. Yrityksessä on toteutettu pitkäjänteisesti omistajanvaihdosta ja mukana yrityksen toiminnassa ovat kaikki perheen jäsenet. Yrityksen kasvu ja toiminnan laajentuminen on tapahtunut kannattavasti ja sen talous on hyvässä kunnossa.

Kaustisella toimiva PEPT Oy Ab palkittiin 10.10.2016 Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla. Vuonna -92 perustettu PEPT Oy Ab on erikoistunut teollisuuden eristys- ja telinetöihin sekä kunnossapitopalveluihin. Palkintoraati perustelee valintaansa sillä, että PEPT Oy Ab on kasvanut merkittävästi ja sillä on vahva merkitys myös työllistäjänä. PEPT Oy Ab on laajentanut toimintaansa myös ulkomaille. Yritys työllistä myös paljon nuoria, joten sen työllistävä vaikutus koko alueella on merkittävä, toteaa palkintoraadin puheenjohtaja Kimmo Hanhisalo Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:stä.

Vuosittain jaettavalla yrittäjäpalkinnolla halutaan lisätä yrittäjyyden arvostusta.Oma-aloitteisilla ja taloudellisia riskejä ottavilla ja kannattavasti toimivilla yrityksillä on valtava merkitys koko alueen ja maan talouselämän kasvussa sekä kehityksessä, toteaa Hanhisalo. Palkinto luovutettiin PEPT Oy Ab:lle Ylivieskan Akustiikassa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokouksen yhteydessä. Palkintoraadin muodostivat tänä vuonna Keski-Pohjanmaan Yrittäjät sekä Elisa Oyj. Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ovat palkinneet ansioituneita yrityksiä jo vuodesta 1978 lähtien.

10.10.2016 / PEPT