Hem » Kunderna berättar » Kraftverken

Kraftverken

Kraftverken Dela sidan

Prisbelönad kvalitet

PEPT Oy förverkligade år 2012 närmare 10 olika Kraftverks eller annan industris stora cisternens driftsstopp. Responsen har varit utmärkt.

Speciellt har uppskattats att tidtabellerna har hållit och PEPT:s snabba reageringsförmåga på kundernas ändrade behov, d.v.s. Kraftverkens och andra underleverantörers som agerar på området.

Alholmens Kraft

Alholmens Kraft Oy belönade PEPT Oy Ab för driftsstoppsaccord år 2011:

”Entreprenören har visat god samarbetsförmåga och samarbetsvilja gentemot kunden och kundens underleverantörer. Tidtabellerna har plikttroget hållits. Huvudledarens aktiva grepp syns positivt i slutresultatet. Entreprenören har själv förbättrat produkternas hållbarhet ( isolering, ställningsarbete) och användbarhet – utan att glömma arbetsskydd”.

Ställningar användes 160 ton och arbetskraften100 män under två veckors tid.

Seinäjoki kraftverk

PEPT Oy Ab erhöll delat första pris om årets entreprenör år 2012, som delades ut vid Seinäjoki Kraftverk.

”Arbeten genomfördes bra, raskt och tryggt. Användning av skyddsutrustning var utmärkt. Förhandsplanerna fungerade. Farovärdering var en ny sak på vår anstalt och vi fick nya idéer till framtiden på grund av värderingen. Ställningarnas material var bra och fungerande. Montörernas och arbetsledarnas attityd var mycket bra”.

”Tack till alla som arbetade i projektet”.