Etusivu » Rekrytointi


Rekrytointi Jaa sivu

Pept Oy on kohta 30-vuotta toiminut perheyritys. Tällä hetkellä kuulumme pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin, joka tarjoaa sekä eristystä että telineratkaisuja. Meillä on historiamme aikana ollut kunnia tehdä pitkäaikaista yhteistyötä lukuisten teollisuuden, kaivosalan ja talotekniikan alan yritysten kanssa. Me kutsumme tätä pitkäaikaista yhteistyötä myös nimellä kumppanuus. Haluamme luoda kumppanuuksia, joiden antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.


Haemme työmaapäällikköä

Etsimme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan huolto- ja vuosiseisokkityömaiden toiminnasta, henkilöstöstä ja organisoinnista huomioiden työturvallisuuden, laadun ja kustannukset. Turvallisuus ja turvallinen työskentely työmaalla ovat tärkeä osa työtäsi. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito viranomaisiin, asiakkaisiin ja omiin esimiehiin, sekä muihin sidosryhmiin. Työ sisältää paljon matkustamista.

Odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta työmaapäällikön tehtävistä
  • hyvää englannin kielen osaamista, ruotsin kieli on eduksi
  • hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta
  • raportointiosaamista

Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä, joka ei pelkää ottaa vastuuta ja on valmis haastaviin tehtäviin. Hyvät kommunikointitaidot ovat avainasemassa työssä onnistumisessa. Voimme tarjota työn, jossa pääset vaikuttamaan ja olemaan osana Peptin kasvua.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Yhteydenotot Jari Enlund jari.enlund@pept.fi +358 50 523 6939

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 10.2. mennessä osoitteeseen janne.laakso(at)pept.fi

Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan. ISO 14001 -ympäristöstandardin auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Lisäksi PEPT Oy Ab on yhteistyökumppanina ja jäsenenä avoimeksi vihreäksi ideapankiksi rakennettavassa Green Company Effect -verkostossa.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.