Etusivu » Rekrytointi


Rekrytointi Jaa sivu

PEPT Oy Ab on teollisuuden eristys- ja telinetyöhön erikoistunut yritys ja on toiminut alalla vuodesta 1992. Liikevaihtomme 32 milj. euroa on kovassa kasvussa erityisesti teollisuuden suurinvestoinneissa ja huoltoseisokeissa Suomessa ja Ruotsissa. Erityisesti kysyntä eristystöiden osalta, telinetöiden ohella. Työllistämme tällä hetkellä 80 henkilöä. Yhteensä aliurakoitsijoiden kanssa projekteissa työskentelee noin 380 henkilöä. Pääkonttori on Kaustisella ja toimimme laajasti Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja www.pept.fi.

 

Haemme PEPT Oy Ab:n palvelukseen Ruotsiin Kiirunaan tuloshakuista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ / PLATSCHEF

Aluepäällikkönä vastaat projektien johtamisesta ja toteuttamisesta yhteistyössä projektitiimin kanssa budjetti tavoitteiden mukaan. Johdat projekteja sopimuksen alkamisesta luovuttamiseen saakka. Vastaat projektien työympäristöstä, laadusta, taloudesta ja ajasta. Johdat yhteistyössä asiakkaan, oman projektiryhmän ja alihankkijoiden kanssa. Suunnittelet resurssien käytön yhteistyössä esimiesten kanssa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Unilex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään tai juha-pekka.myllykangas(at)uniflex.fi 31.1.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!


Haemme PEPT Oy Ab:n palvelukseen Kainuuseen

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Aluepäällikkönä vastaat projektien johtamisesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Apunasi tavoitteisiin pääsemisessä ovat nykyaikaiset järjestelmät ja yrityksen asiantuntijat. Projektien johtaminen tapahtuu yhteistyössä muun henkilöstön, sekä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Henkilöstöjohtaminen ja resurssien hallinta kuuluvat myös jokapäiväiseen työhösi.

Odotamme

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyviä johtamistaitoja ja organisointikykyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoja
  • aktiivista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme

  • mielekkään, vastuullisen ja haastavan tehtävän
  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • nykyaikaiset suunnitelun ja seurannan järjestelmät
  • hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
  • organisaation asiantuntijoiden tuen työllesi
  • kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Enlund 050-523 6939, jari.enlund(at)pept.fi.
Rekrytointi suoritetaan yhdessä JE Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Hakemukset osoitteeseen jehp(at)jehp.fi

Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan. ISO 14001 -ympäristöstandardin auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Lisäksi PEPT Oy Ab on yhteistyökumppanina ja jäsenenä avoimeksi vihreäksi ideapankiksi rakennettavassa Green Company Effect -verkostossa.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.