Etusivu » Rekrytointi


Rekrytointi Jaa sivu

Pept Oy on kohta 30-vuotta toiminut perheyritys. Tällä hetkellä kuulumme pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin, joka tarjoaa sekä eristystä että telineratkaisuja. Meillä on historiamme aikana ollut kunnia tehdä pitkäaikaista yhteistyötä lukuisten teollisuuden, kaivosalan ja talotekniikan alan yritysten kanssa. Me kutsumme tätä pitkäaikaista yhteistyötä myös nimellä kumppanuus. Haluamme luoda kumppanuuksia, joiden antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.


Tuotannon työntekijä

Omissa tuotantotiloissamme Kaustisella valmistuvat esivalmistetut peltipäällysteet, peltilistat ja kattopellit tilausten, kunnossapito-, projekti- tai huoltoseisokkikohteiden mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnittelukykyä, nopeaa kokonaisuuksien hahmottamista ja uuden oppimista. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja työ tapahtuu.

Oletko kiinnostunut oppimaan uutta metallitöistä?

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tuotannon kehittämiseen liittyvän tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa. Me olemme yksi Suomen suurimmista ja merkittävimmistä toimijoista, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Toimenkuvasi muodostuu perustuen osaamiseesi ja kokemukseesi.

Lisätietoja: Juha Enlund 0400 665 392, etunimi.sukunimi(at)pept.fi

Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.