Etusivu » Rekrytointi


Rekrytointi Jaa sivu

Pept Oy on kohta 30-vuotta toiminut perheyritys. Tällä hetkellä kuulumme pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin, joka tarjoaa sekä eristystä että telineratkaisuja. Meillä on historiamme aikana ollut kunnia tehdä pitkäaikaista yhteistyötä lukuisten teollisuuden, kaivosalan ja talotekniikan alan yritysten kanssa. Me kutsumme tätä pitkäaikaista yhteistyötä myös nimellä kumppanuus. Haluamme luoda kumppanuuksia, joiden antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.


Haemme PEPT Oy Ab:n Kaustisen toimipaikkaan tuotannon peltiseppien tiiminvetäjää

Haemme PEPT Oy Ab:n Kaustisen toimipaikkaan tuotannon peltiseppien tiiminvetäjää. Tiimiisi kuluu sinun lisäksesi kaksi henkilöä.

Työtehtäviisi kuluvat erilaiset tuotannon tehtävät:

  • Valmistuslinjan päivittäinen tiiminvetäminen
  • Vastuu tilausten läpivienneistä
  • Tuotannon aikatauluista huolehtiminen
  • Tuotannon tehokkuuden ja tuottavuuden seuranta ja parantaminen
  • Laadun seuranta
  • Työturvallisuudesta huolehtiminen ja valvonta

Omissa tuotantotiloissamme Kaustisella valmistuvat esivalmistetut peltipäällysteet, peltilistat ja kattopellit tilausten, kunnossapito-, projekti- tai huoltoseisokkikohteiden mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnittelukykyä, nopeaa kokonaisuuksien hahmottamista ja uuden oppimista. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet halukas tekemään töitä.

Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus eristyspelti- ja ilmastointiosien valmistuksesta, hallitset CNC-koneet (MABI Bingo 16-Z Evo). Suomen ja englannin kieli sujuvat suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin kielen taito on eduksi. Osaat lukea CAD-piirustuksia.
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tuotannon kehittämiseen liittyvän tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa. Me olemme yksi Suomen suurimmista ja merkittävimmistä toimijoista, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa André Enlund, 040 584 2256

Jätä hakemus 31.3. mennessä: anna-maria.palo(at)pept.fi

Ympäristö

Toimiva työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelma takaa ympäristöystävällisen ja turvallisen työtavan. ISO 14001 -ympäristöstandardin auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Lisäksi PEPT Oy Ab on yhteistyökumppanina ja jäsenenä avoimeksi vihreäksi ideapankiksi rakennettavassa Green Company Effect -verkostossa.

Vastuullisuus

OHSAS 18001 -standardin mukainen toiminta kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme. Auditointi suoritettiin toukokuussa 2012. Panostamme TTT-toimintaan voimakkaasti.

Laatu

Laatutoimintaan panostaminen varmistetaan toimimalla ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisesti. Jokaisessa kohteessa tehdään vuosittain sisäinen auditointi.