TELINERATKAISUT

Turvalliset ja optimaaliset asennukset

Tarvitessanne telinejärjestelmiä, huolehdimme telineiden suunnittelusta, asennuksesta ja purkutöistä niin projekteihin, seisokkeihin kuin jatkuvaan teollisuuden kunnossapitoon. Telinerakentajamme ovat koulutettuja ja kokeneita, ja me pidämme turvallisuutta erittäin tärkeänä.

Laajan Layher Allround ja Alfix Modul Plus II -telinemateriaalivarastomme sekä oman logistiikkapalvelumme ansiosta voimme tarjota erittäin joustavaa palvelua. Optimoimme telineratkaisut jo suunnitteluvaiheessa, mikä säästää asiakkaan kustannuksia, koska useita työvaiheita voidaan suorittaa ilman telinemuutoksia.

PEPT panostaa aina korkeaan laatuun, niin asiakaspalvelussa, materiaaleissa kuin työssä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön käyttäjäystävällisen asiakasportaalin - läpinäkyvän ja helppokäyttöisen työkalun, joka mahdollistaa kustannustehokkaan projektinhallinnan.

Pohjoismaiset sääolosuhteet voivat olla usein haastavia korkealla tehtävissä ulkotöissä. Sääsuojat lisäävät turvallisuutta, parantavat niin rakennushankkeen tuottavuutta kuin laatua sekä vähentävät kosteusvaurioiden riskiä.

Asennamme tottuneesti sekä sääsuojat että julkisivutelineet erilaisiin rakennushankkeisiin. Suuremmat telineratkaisut suunnitellaan AutoCAD:illa ja Avontus-suunnitteluohjelmalla.

KIINNOSTAVATKO TELINERATKAISUT?
Ota yhteyttä oikeaan henkilöön!
JARI ENLUND
Liiketoimintajohtaja
+358 50 523 6939
JOONAS MUHONEN
projektipäällikkö
+358 40 661 0940
ERISTYSTYÖT

Laatua ja aikataulua kunnioittaen

Meillä on pitkä kokemus teollisuuden eristystöistä, ja olemme erikoistuneet putkistojen, säiliöiden, laitteiden ja turbiinien eristys- ja peltitöihin. Teemme myös eristystöitä elintarviketeollisuudelle sekä LVI-eristyksiä.

Hankkeen laajuudesta riippumatta tarjoamme aina kokonaisratkaisut suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Teemme korkealaatuisia lämpö- ja kylmäeristyksiä sekä tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut eristyspatjoilla ja -tyynyillä. Palokatkot ja paloeristys kuuluvat myös palveluihimme.

Oma telinemateriaali lisää kustannustehokkuutta asiakkaillemme. Rakennamme telineet ammattitaidolla ja toteutamme eristystyöt nopeasti ja turvallisesti.

Oman peltiosien esivalmistuksemme ansiosta tarjoamme nopean ja tehokkaan palvelun. Esivalmistus takaa sekä peltiosien laadun että toimitusvarmuuden, niin standardi- kuin erikoismittaisina.

KIINNOSTAVATKO ERISTYSTYÖT?
Ota yhteyttä oikeaan henkilöön!
JARI ENLUND
Liiketoimintajohtaja
+358 50 523 6939
JOONAS MUHONEN
projektipäällikkö
+358 40 661 0940
TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

Tunnollinen kumppani teollisuuden kunnossapitoon

PEPTillä on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja seisokeista, ja yritys tarjoaa telineratkaisujen ohella myös eristyksiä ja pellityksiä. Yhden ja saman toimittajan käyttäminen on asiakkaalle kustannustehokasta. Huolehdimme turvalliset ja tarkasti suunnitellut telineet oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja asennamme tarvittaessa myös turvavalaistuksen telineisiin.

Jatkuva teollisuuden kunnossapito vaatii sitä paitsi usein henkilöresursseja ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Huolehdimme silloin paikalle joustavan ja osaavan henkilökuntamme.

Ennakoiva kunnossapito lyhentää tuotantoseisokkeja ja säästää asiakkaan resursseja, jotka voidaan sen sijaan suunnata tuotannolliseen toimintaan. Ainutlaatuisen asiakasportaalimme kautta asiakkaamme voivat tehdä työtilauksia nopeasti ja joustavasti sekä saada läpinäkyvän raportoinnin.

PEPT on toimintansa aloittamisesta 1992 saakka rakentanut monia pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia teollisuusyritysten, kaivosalan ja talotekniikan yritysten kanssa. Yhteistyökumppanimme arvostavat joustavuuttamme ja luotettavuuttamme, sekä nopeaa reagointikykyämme ennakoimattomissa tilanteissa ja tarpeiden muuttuessa.

KIINNOSTAAKO TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO?
Ota yhteys oikeaan henkilöön!
JARI ENLUND
Liiketoimintajohtaja
+358 50 523 6939
Kokkola & Pietarsaari
JUHO HIETALA
aluepäällikkö
+358 40 768 6222
PEPT

Olemme rakentaneet pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden monen yrityksen kanssa vuosien varrella, sekä saaneet tunnustusta laadusta, luotettavuudesta ja turvallisesta työympäristöstä. PEPT on toiminut alalla jo lähes 30 vuotta ja on kehittynyt yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa sekä teline- että eristystyöt.

PEPT

Nopeat liikkeet omalla esivalmistuksella

Moderneilla koneilla tehtävien peltiosien esivalmistuksen ansiosta toimitamme nopeasti tarvittavat tuotteet, niin standardimittaiset kuin räätälöidyt osat. Peltiosien esivalmistus ja varastointi mahdollistavat joustavan ja tehokkaan työskentelyn.

OLEMME PAIKALLA
YMPÄRI VUOROKAUDEN, YMPÄRI VUODEN

Palvelujamme käyttävät ennen kaikkea teollisuus ja suuryritykset, mutta palvelumme ovat kaikkien niitä tarvitsevien käytössä. Meillä on myös vaadittavat resurssit jatkuvaan teollisuuden kunnossapitoon ja voimme tarjota henkilökuntaa paikalle tarvittaessa ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden.

REFERENSSIT

ASIAKASPORTAALI

Seuraa työtä asiakasportaalissa

Asiakasportaalimme tuo asiakkaillemme läpinäkyvyyttä työhömme. Portaalin kautta asiakas pystyy tekemeään työtilauksia, seuraamaan meneillään olevia töitä reaaliajassa sekä saamaan raportoinnin tehdyistä töistä. Lisäpalveluna löytyy myös telinelaskuri, joka helpottaa tulevien hankkeiden budjetointia. Kun meneillään on monia hankkeita, asiakasportaalin kautta on helppo saada yleiskuva ja säästää sekä aikaa että kustannuksia.