BYGGNADSSTÄLLNINGAR

Säkert och optimalt monterade

När ni behöver byggnadsställningar tar vi hand om planering, montering och demontering av ställningar för såväl projekt och stagnationer som löpande industriunderhåll. Våra ställningsbyggare är utbildade och erfarna och vi sätter stor vikt på säkerhet.

Tack vare vårt stora lager av Layher Allround och Alfix Modul Plus II ställningsmaterial samt vår egen logistiktjänst, kan vi erbjuda en mycket flexibel service. Vi optimerar ställningslösningarna redan i planeringsskedet, vilket sparar kostnader för kunden eftersom flera arbetsskeden kan utföras utan ställningsändringar.

PEPT satsar alltid på hög kvalitet, vare sig det gäller kundbetjäning, material eller arbete. Vi erbjuder våra kunder en användarvänlig kundportal - ett transparent och praktiskt verktyg som möjliggör en kostnadseffektiv projekthantering.

Det skandinaviska vädret kan ofta vara utmanande för utomhusjobb på hög höjd. Väderskydd förbättrar säkerheten, ökar både produktiviteten och kvaliteten för ett byggprojekt samt minskar risken för fuktskador.

Med van hand installerar vi både väderskydd och fasadställningar för olika typer av byggprojekt. Större ställningar planeras i AutoCAD och Avontus planeringsprogram.

INTRESSERAD AV BYGGNADSSTÄLLNINGAR?
Ta kontakt med rätt person!
Sverige
MIKAEL NORMARK
Arbetsledare
+46 70 1088 310
ISOLERINGSARBETE

Med respekt för kvalitet och tidtabeller

Vi har lång erfarenhet av att jobba med isolering inom industrin, och är specialiserade på isolerings- och plåtarbeten för rörledningar, cisterner, anläggningar och turbiner. Vi jobbar även med isoleringsarbeten inom livsmedelsindustrin samt utför VVS-isolering.

Oavsett projektets omfång erbjuder vi alltid komplett service från planering till färdig produkt. Med fokus på hög kvalitet arbetar vi med både värme- och kylisolering samt erbjuder kostnadseffektiva lösningar med hjälp av isoleringsmadrasser och -kuddar. Brandtätning och brandisolering hör också till våra tjänster.

Vi har eget ställningsmaterial vilket ökar kostnadseffektiviteten för våra kunder. Vi bygger ställningarna rutinerat och utför isoleringsarbetet tryggt och utan fördröjningar.

Tack vare vår egen prefabrikation av plåtdelar kan vi erbjuda snabb och effektiv service. Förtillverkningen garanterar både plåtdelarnas kvalitet och leveranssäkerhet, vare sig det gäller standard- eller specialmått.

INTRESSERAD AV ISOLERINGSARBETE?
Ta kontakt med rätt person!
Sverige
SIMON ALM
Arbetsledare
+46 73 867 17 78
INDUSTRIUNDERHÅLL

En plikttrogen partner för industriunderhåll

PEPT har lång och mångsidig erfarenhet av industriunderhåll och stagnationer, och erbjuder utöver byggnadsställningar även isolerings- och plåtarbeten. Att ha endast en leverantör för alla dessa tjänster ger kunden kostnadseffektivitet. Vi ser till att säkra och välplanerade ställningar alltid finns på rätt plats vid rätt tidpunkt, vid behov installerar vi även arbetsplatsbelysning för ställningarna.

Fortlöpande industriunderhåll kräver dessutom ofta personalresurser dygnet runt och året om. Vi ser till att vår flexibla och kunniga personal alltid finns på plats.

Förebyggande underhåll förkortar driftsstoppen och sparar kunden resurser som istället kan sättas på produktiv verksamhet. Med hjälp av vår unika kundportal kan våra kunder snabbt och smidigt göra arbetsbeställningar och få en genomskinlig rapportering.

PEPT har sedan starten 1992 byggt upp många långvariga samarbeten med företag inom industrin, gruvbranschen och husteknik. Våra samarbetspartners uppskattar vår flexibilitet och pålitlighet, samt vår förmåga att reagera snabbt vid oförutsedda händelser och förändrat behov.

INTRESSERAD AV INDUSTRIUNDERHÅLL?
Ta kontakt med rätt person!
Sverige
TOMAS SANDBACKA
Arbetsledare
+46 73 867 17 74
Finland
JARI ENLUND
Operativ direktör
+358 50 523 6939
PEPT

Vi har byggt upp långvariga samarbeten med många företag genom åren, samt fått erkännande för vår kvalitet, vår pålitlighet och vår säkra arbetsmiljö. PEPT har funnits i snart 30 år och har utvecklats till ett av Nordens största företag som erbjuder både ställnings- och isoleringsarbeten.

PEPT

Snabba ryck med egen prefabrikation

Tack vare vår egen produktion med modern maskinpark kan vi snabbt leverera det material som behövs, vare sig det gäller standardmått eller skräddarsydda lösningar. Vår prefabrikation av plåtdelar och lagerföring av isoleringsmaterial möjliggör ett flexibelt och effektivt arbete.

VI FINNS DÄR
DYGNET RUNT, ÅRET OM

Vi anlitas till stor del av industrier och större företag, men våra tjänster är tillgängliga för alla som behöver dem. Vi har också resurserna som krävs för fortlöpande industriunderhåll och kan då erbjuda personal på plats dygnet runt, året om, om så behövs.

VÅRA REFERENSER

KUNDPORTALEN

Följ arbetet i kundportalen

Vår kundportal erbjuder våra kunder transparens i vårt arbete. I kundportalen kan man göra beställningar, följa arbeten i realtid och få rapporter för gjorda arbeten. Som tilläggstjänst finns även en ställningsräknare som underlättar budgeteringen av kommande projekt. Med många projekt på gång är det lätt att få överblick via kundportalen, och på så vis spara både tid och kostnader.