Uutiset

Saimaa Group Oy on ostanut Pept Oy Ab -konsernin

Pept Oy Ab:n omistajat ja Saimaa Group Oy ovat toteuttaneet yrityskaupan, jonka seurauksena kaikki Pept Oy Ab -konsernin yhtiöt ovat liittyneet osaksi Suomen suurinta teollisuuseristys- ja telinekonserni Saimaa Groupia. Kaupan yhteydessä Saimaa Group on ostanut myös henkilöstövuokrauspalvelua Saimaa Groupin toimialalla harjoittavat JE Henkilöstöpalvelut Oy:n Suomessa ja JE Help AB:n Ruotsissa.

”Yritysjärjestelyt toteuttavat konsernistrategiaamme erinomaisesti. Yritysjärjestelyiden myötä Saimaa Group -konserni saa vahvaa paikallista kunnossapito- ja projektiosaamista Kokkolan, Pietarsaaren ja Kainuun alueelle sekä lisää ammattitaitoista henkilöstöä toteuttamaan asiakkaidemme vaativia kunnossapitoseisokkeja. Pept Oy Ab – konsernin markkinatuntemus, liiketoimintaosaaminen, ammattitaitoinen paikallinen henkilöstö ja liiketoimintayksiköt Ruotsissa tarjoavat meille välittömän mahdollisuuden laajentaa ja kehittää palveluntarjontaamme koko Saimaa Group -konsernin resurssein myös Ruotsissa. Yritysjärjestely vahvistaa myös entisestään resurssejamme ja osaamistamme työmaahallintajärjestelmien kehittämisessä sekä työkohteidemme turvallisuuden ja laadunhallinnan parantamisessa yhteistoiminnassa asiakkaidemme kanssa”, toteaa Saimaa Group Oy:n toimitusjohtaja Keijo Pylkkänen.

”Olen tyytyväinen siihen, että Pept Oy Ab -konserni löysi suomalaisen ostajan, yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta. Omasta puolestani haluan kiittää asiakkaita hyvästä yhteistyöstä 29 vuoden aikana” toteaa Pept Oy Ab -konsernin hallituksen puheenjohtaja, Juha Enlund.

Yrityskaupan yhteydessä Juha Enlund jää eläkkeelle ja Jari Enlund siirtyy Pept Oy:n liiketoiminnan johtajaksi.

Lisätietoja antavat:
Keijo Pylkkänen keijo.pylkkanen@saimaaneristys.fi puh. +358 40 356 5095
Juha Enlund juha.enlund@pept.fi puh. +358 400 665 392
Jari Enlund jari.enlund@pept.fi puh. +358 50 523 6939

Saimaa Group on Suomen suurin teollisuuseristys- ja telinekonserni, johon emoyhtiön lisäksi kuuluvat Saimaan Eristys Oy, Arme Oy, Kymsol Oy, Pept Oy Ab ja JE Henkilöstöpalvelut Oy tytäryhtiöineen. Konserniyhtiöiden vuoden 2021 arvioitu liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni työllistää n. 1100 henkilöä.

Takaisin